فرهنگ و هنر

موزه‌ها

    صنایع دستی

    اساطیر و مشاهیر

    • شیخ احمد جامی (خراسان)

      شیخ احمد جامی (خراسان)

      شیخ احمد جامی معروف به زنده‌پیل عارف، شاعر و محقق نامدار سده‌ی نهم هجری است. وی در بیست‌و‌سوم...

    • محمد احصایی (قزوین)

      محمد احصایی (قزوین)

      محمد احصایی متولد سال 1318 خورشیدی است او یکی از پیشروان نقاشیخط است و یکی از نخستین کسانی...

    • داریوش بزرگ

      داریوش بزرگ

      داریوش اول یکی از شاهان قدرتمند امپراطوری هخامنشی بود. سلطنت او با شورش هایی در سراسر ایران آغاز...

    • زکریای رازی-1

      زکریای رازی-1

      ابوبکر محمد بن زکریای رازی کیمیاگر، شیمی دان، فیزیک دان، فیلسوف و محقق ایرانی است. به  گفته ی...

      رقص و بازی‌های محلی

      غذای ایرانی

      • طعم منحصر به فرد کلم پلوی شیرازی‌ها

        طعم منحصر به فرد کلم پلوی شیرازی‌ها

        استان فارس به واسطه‌ی تمدنی ناب و آثار باستانی خارق‌العاده و بی‌نظیر یکی از استان های شناخته شده­...

      • خوراک‌های در حال فراموشی گیلکی

        خوراک‌های در حال فراموشی گیلکی

        میرزا قاسمی، باقالا قاتق، ماهی شکم پر و فسنجان، غذاهای معروف کیلگی هستند که بیشتر مردم آن را می...

      • کوفته گیه(کوفته سیرابی)

        کوفته گیه(کوفته سیرابی)

        طبخ تنوع لذیذی از کوفته‌های مختلف در استان‌های کشور، بسیار چشم‌گیر و قابل توجه است.

      • مکش

        مکش

        با استفاده از مواد اولیه‌ای همچون برنج محلی (عنبربو)، روغن محلی (دان)، پیاز (به دو صورت پیاز داغ و پیاز خام)، زردچوبه، آلو بخارا، کشمش پلویی، نمک، فلفل و ادویه‌ی محلی

      • سبزی‌پلو با ماهی

        سبزی‌پلو با ماهی

        سبزی‌پلو با ماهی یکی از غذاهای محبوب و مهم ایرانی به شمار می‌رود و جزء غذاهای مناسبتی این سرزمین است که می‌توان آن را به‌عنوان وعده‌ی غذای اصلی، ناهار یا شام به‌حساب آورد.

        لباس محلی


        افزودن دیدگاه جدید