فرهنگ و هنر
موزهها
-
مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران
مجموعه فرهنگي تاريخي نياوران داراي ابعاد چندگانه تاريخي، هنري و طبيعي است که نمي توان آن را محدود...
-
موزه ی چهار فصل
موزه ی چهار فصل (حمام چهار فصل)ِ اراک یکی از زیباترین آثار معماری و کاشیکاری ایران در قرون...
-
موزه تاریخ طبیعی (اردبیل)
موزه ی تاریخ طبیعی اردبیل در حاشیه ی شرقی دریاچه ی شورابیل قرار دارد و گونه های مختلف...
-
موزه چهارسوق ساوه (مرکزی)
موزهی چهارسوق ساوه در ساختمانی گنبدی شکل که با نام گنبد چهارسوق و یا تکیهی چهارسوق نیز شناخته...
-
موزه فرهنگ وتاریخ اسدآباد( مردم شناسی)
وزارت ميراث فرهنگی، گردشگری وصنايع دستی متولی اصلی حفظ ، نگهداری و صيانت از اشيای فرهنگی است برای اينكه هويت ملی و تاريخی اين مرز و بوم دستخوش آسيب نگردد
صنایع دستی
اساطیر و مشاهیر
-
شیخ احمد جامی (خراسان)
شیخ احمد جامی معروف به زندهپیل عارف، شاعر و محقق نامدار سدهی نهم هجری است. وی در بیستوسوم...
-
محمد احصایی (قزوین)
محمد احصایی متولد سال 1318 خورشیدی است او یکی از پیشروان نقاشیخط است و یکی از نخستین کسانی...
-
داریوش بزرگ
داریوش اول یکی از شاهان قدرتمند امپراطوری هخامنشی بود. سلطنت او با شورش هایی در سراسر ایران آغاز...
-
زکریای رازی-1
ابوبکر محمد بن زکریای رازی کیمیاگر، شیمی دان، فیزیک دان، فیلسوف و محقق ایرانی است. به  گفته ی...
رقص و بازیهای محلی
غذای ایرانی
-
طعم منحصر به فرد کلم پلوی شیرازیها
استان فارس به واسطهی تمدنی ناب و آثار باستانی خارقالعاده و بینظیر یکی از استان های شناخته شده...
-
خوراکهای در حال فراموشی گیلکی
میرزا قاسمی، باقالا قاتق، ماهی شکم پر و فسنجان، غذاهای معروف کیلگی هستند که بیشتر مردم آن را می...
-
کوفته گیه(کوفته سیرابی)
طبخ تنوع لذیذی از کوفتههای مختلف در استانهای کشور، بسیار چشمگیر و قابل توجه است.
-
مکش
با استفاده از مواد اولیهای همچون برنج محلی (عنبربو)، روغن محلی (دان)، پیاز (به دو صورت پیاز داغ و پیاز خام)، زردچوبه، آلو بخارا، کشمش پلویی، نمک، فلفل و ادویهی محلی
-
سبزیپلو با ماهی
سبزیپلو با ماهی یکی از غذاهای محبوب و مهم ایرانی به شمار میرود و جزء غذاهای مناسبتی این سرزمین است که میتوان آن را بهعنوان وعدهی غذای اصلی، ناهار یا شام بهحساب آورد.