فرهنگ و هنر

موزه‌ها

    صنایع دستی

    اساطیر و مشاهیر

    • شمس تبریزی (آذربایجان شرقی)

      شمس تبریزی (آذربایجان شرقی)

      شیخ شمس‌الدین محمد بن علی بن ملک داد تبریزی از بزرگان مشایخ صوفیه در قرن هفتم هجری است....

    • شیخ احمد جامی (خراسان)

      شیخ احمد جامی (خراسان)

      شیخ احمد جامی معروف به زنده‌پیل عارف، شاعر و محقق نامدار سده‌ی نهم هجری است. وی در بیست‌و‌سوم...

    • کیهان کلهر

      کیهان کلهر

      کیهان کلهر متولد سوم آذر 1342 در شهر اسلام‌آباد غرب یکی از شهرهای استان کرمانشاه است. او آهنگساز،...

    • محمد تقی بهار

      محمد تقی بهار

      محمد تقی بهار فرزند حاجی میرزا محمد کاظم صبوری، ملک الشعرای آستان قدس رضوی است. وی در سال...

      رقص و بازی‌های محلی

      غذای ایرانی

      • شله زرد

        شله زرد

        یکی از مشهورترین و محبوب‌ترین دسرهای ایرانی که در بسیاری از مناسبت‌ها پخت آن رواج دارد شله زرد...

      • تباهگ

        تباهگ

        استان چهارفصل سیستان و بلوچستان با پیشینه ‌ای غنی در زمینه ی تاریخ، تمدن و فرهنگ،از تنوع غذایی...

      • بریونی (بریانی)

        بریونی (بریانی)

        یکی از غذاهای سنتی و بسیار لذیذ اصفهان که سابقۀ پخت آن در این شهر حداقل به زمان صفویه می‌رسد، بریانی است.

      • کشک بادمجان

        کشک بادمجان

        کشک بادمجان از آن دست غذاهای لذیذ ایرانی است که هم سریع و آسان طبخ می‌شود و هم طرفداران بسیار زیادی دارد. این غذا یکی از گزینه‌های معمول سفرۀ خانوار است

      • کتلت یا شامی‌کباب

        کتلت یا شامی‌کباب

        کتلت یا شامی‌کباب از پرطرفدارترین و لذیذترین غذای سنتی و فست فودی در ایران است. این غذا را می‌توان به‌عنوان غذای اصلی، پیش‌غذا، غذای سفر یا ساندویچ سرد یا گرم سرو کرد.

        لباس محلی


        افزودن دیدگاه جدید