فرهنگ و هنر
موزهها
-
کاخ مرمر رامسر
تابستان که از راه برسد، مسافران زیادی برای تفریح در میان جنگلهای انبوه، ییلاقهای تماشایی و ساحل ماسهای...
-
موزه هگمتانه
موزه ی تاریخی هگمتانه در دامنه های شرقی زاگرس مرکزی و در مرکز شهر همدان قرار گرفته است....
-
موزه پست و ارتباطات زاهدان (سیستان و بلوچستان)
موزهی پست و ارتباطات زاهدان در تاریخ 1387 هجری خورشیدی آغاز بهکار کرد. ساختمان این موزه که در...
-
موزه تاریخ و مردم شناسی شاهین شهر
موزه توسط آقای نادعلی آزادی فر، آزاده و جانباز دفاع مقدس در سال 91 در موقعیت مکانی زیبا و مرکز پارک تأسیس گردید.
صنایع دستی
اساطیر و مشاهیر
-
شمس تبریزی (آذربایجان شرقی)
شیخ شمسالدین محمد بن علی بن ملک داد تبریزی از بزرگان مشایخ صوفیه در قرن هفتم هجری است....
-
شیخ احمد جامی (خراسان)
شیخ احمد جامی معروف به زندهپیل عارف، شاعر و محقق نامدار سدهی نهم هجری است. وی در بیستوسوم...
-
کیهان کلهر
کیهان کلهر متولد سوم آذر 1342 در شهر اسلامآباد غرب یکی از شهرهای استان کرمانشاه است. او آهنگساز،...
-
محمد تقی بهار
محمد تقی بهار فرزند حاجی میرزا محمد کاظم صبوری، ملک الشعرای آستان قدس رضوی است. وی در سال...
رقص و بازیهای محلی
غذای ایرانی
-
شله زرد
یکی از مشهورترین و محبوبترین دسرهای ایرانی که در بسیاری از مناسبتها پخت آن رواج دارد شله زرد...
-
تباهگ
استان چهارفصل سیستان و بلوچستان با پیشینه ای غنی در زمینه ی تاریخ، تمدن و فرهنگ،از تنوع غذایی...
-
بریونی (بریانی)
یکی از غذاهای سنتی و بسیار لذیذ اصفهان که سابقۀ پخت آن در این شهر حداقل به زمان صفویه میرسد، بریانی است.
-
کشک بادمجان
کشک بادمجان از آن دست غذاهای لذیذ ایرانی است که هم سریع و آسان طبخ میشود و هم طرفداران بسیار زیادی دارد. این غذا یکی از گزینههای معمول سفرۀ خانوار است
-
کتلت یا شامیکباب
کتلت یا شامیکباب از پرطرفدارترین و لذیذترین غذای سنتی و فست فودی در ایران است. این غذا را میتوان بهعنوان غذای اصلی، پیشغذا، غذای سفر یا ساندویچ سرد یا گرم سرو کرد.