فرهنگ و هنر

موزه‌ها

    صنایع دستی

    اساطیر و مشاهیر

    • قیصر امین پور (خوزستان)

      قیصر امین پور (خوزستان)

      قیصر امین ­پور شاعر بزرگ معاصر ایران یکی از تاثیر­گذارترین شاعران دوره­ ی پس از انقلاب اسلامی است....

    • پروین اعتصامی

      پروین اعتصامی

      از میان شعرای معاصر کمتر کسی مانند پروین توانسته است در دلها رسوخ کند، و باز کمتر کسی...

    • صائب تبریزی (آذربایجان شرقی)

      صائب تبریزی (آذربایجان شرقی)

      میرزا محمد‌علی فرزند میرزا عبدالرحیم معروف به صائب در سال 999 هجری در تبریز متولد شد. پدرش بازرگانی...

    • مجید سمیعی

      مجید سمیعی

      مجید سمیعی پزشک و جراح به‌تاریخ 29 خرداد 1316 شمسی در تهران متولد شد. او تحصیلات خود را...

      رقص و بازی‌های محلی

      غذای ایرانی

      • خورش قیمه

        خورش قیمه

        قیمه یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است که بیشتر آن را به‌عنوان یک غذای نذری و مناسب برای...

      • ردپای کویر در سبزی پلوی سمنانی

        ردپای کویر در سبزی پلوی سمنانی

        غذاهای محلی پرانرژی و پُراَدویه‌­ی استان سمنان رنگ و بویی از اقلیم، فرهنگ و سبک زندگی مردمان کویری...

      • کباب بناب

        کباب بناب

        کباب بناب نوعی از کباب کوبیده منسوب به شهر بناب در استان آذربایجان شرقی می باشد. این کباب از گوشت تازه و چربی دار گوسفند در اندازه بسیار بزرگتر از کباب کوبیده معمولی تهیه می‌شود.

      • کاتغ ماهی(خورش ماهی)

        کاتغ ماهی(خورش ماهی)

        کاتغ ماهی(خورش ماهی) از غذاهای بومی جزیره هرمز است که ماده اصلی آن را ماهی تشکیل می دهد این غذا از خورشت های قدیمی هرمزگان است که  امروزه با اندکی تغییرات پخت میشود .

      • کوفته گیه(کوفته سیرابی)

        کوفته گیه(کوفته سیرابی)

        طبخ تنوع لذیذی از کوفته‌های مختلف در استان‌های کشور، بسیار چشم‌گیر و قابل توجه است.

        لباس محلی


        افزودن دیدگاه جدید