طعم منحصر به فرد کلم پلوی شیرازی‌ها

0

استان فارس به واسطه‌ی تمدنی ناب و آثار باستانی خارق‌العاده و بی‌نظیر یکی از استان های شناخته شده­ وتاریخی ایران است. شیراز مرکز استان فارس از گذشته تاکنون دارای غذاهای سنتی، بومی و دلچسبی بوده که گوشه‌­ای از اقلیم، فرهنگ، آداب و رسوم و نوع زندگی مردم این منطقه را بازتاب می‌دهد. کلم پلو به عنوان یکی از غذاهای سنتی ایران به طور معمول در اکثر خانواده­ های ایرانی طبخ می ­شود اما کلم پلوی شیرازی جزو یکی از لذیذترین و محبوب ترین غذاهای این شهر است که با کلم پلوهای دیگر شهرها کاملا متفاوت بوده و با عطر و طعم سبزیجات درون آن از غذاهای ارزشمند استان فارس به شمار می­ رود.

مواد کلم پلوی شیرازی

این غذا، بومیِ شهر شیراز بوده و تهیه‌ی آن مستلزم زمان و حوصله­ ی تقریبا زیادی است. برای تهیه آن از برنج، کلم قمری، سبزی(ترخان، شوید، ریحان و تره)، گوشت چرخ­ کرده و آرد نخودچی استفاده می ­شود. به طور معمول در میان این پلو، کوفته ریزه (گوشت چرخ­ کرده و آرد نخودچی و پیاز را به صورت قلقلی و گلوله های ریز سرخ می­ کنند) و کلم­ های ریز و پخته شده قرار می­ دهند. این غذای اصیل و خوشمزه به طور معمول در کنار ماست و سبزیِ‌خوردن میل می ­شود.

برچسب‌ها

شیراز

افزودن دیدگاه جدید