فرهنگ و هنر
موزهها
-
موزه عروسک های ملل
موزهی عروسکهای ملل موزهای خصوصی است که با تلاشهای مسعود ناصری دریایی، علی گلشن و با حمایت فریده...
-
موزه قرآن و عترت ایرانشهر (سیستان و بلوچستان)
موزهی قرآن و عترت زاهدان در بنایی که متعلق بهاواخر دوران پهلوی است بنا شده است این ساختمان...
-
موزه مردم شناسی گزبرخوار
موزه مردم شناسي گز در بخشي از يك خانه اعياني دوره قاجار قراردارد كه در حال حاضرمحل بنياد فرهنگي و فرهنگسراي اديب برومند است
-
موزه عروسک بیرجند
خانه فروتنی که امروز به عنوان موزه عروسک بیرجند مورد استفاده قرار می گیرد مربوط به اواخر دوره قاجار است، این خانه پس از مرمت و با حفظ اصالت گذشته خود تبدیل به موزه شده است
-
مجموعه باغ های عباس آباد بهشهر
عباس آباد باغ و دریاچه ای است که در شهرستان بهشهر واقع شده است. شاه عباس صفوی، در سال 1020 هجری قمری، دستور به ساخت این مجموعه را داد. فرمان ساخت مجموعه در نهایت منجر به ساخت باغی شد که امروزه مهمترین و ارزشمندترین باغ غیر کویری ایران به شمار میرود.
صنایع دستی
اساطیر و مشاهیر
-
قیصر امین پور (خوزستان)
قیصر امین پور شاعر بزرگ معاصر ایران یکی از تاثیرگذارترین شاعران دوره ی پس از انقلاب اسلامی است....
-
ابوسهل بیژن کوهی (مازندران)
ابوسهل بیژن بن رستم کوهی، ریاضیدان و ستارهشناس ایرانی اهل تبرستان (مازندران) بهطور قطع در نیمهی دوم قرن...
-
سهراب سپهری
سهراب سپهری از جمله شاعران انگشت شمار معاصر است که در بررسی چهره های گوناگون شعر معاصر می...
-
منوچهری دامغانی
منوچهری دامغانی شاعر گرانقدر ایرانی است. از تاریخ ولادتش اطلاع چندان دقیقی بر جای نمانده، جز آن که...
رقص و بازیهای محلی
غذای ایرانی
-
غذایی لذیذ با لوبیای رشتی
تنوع و فراوانی محصولات کشاورزی با توجه به اقلیم منحصر به فرد استان گیلان سبب تنوع غذاهای محلی...
-
بریونی (بریانی)
یکی از غذاهای سنتی و بسیار لذیذ اصفهان که سابقۀ پخت آن در این شهر حداقل به زمان صفویه میرسد، بریانی است.
-
جَغور بَغور
جَغور بَغور از غذاهای سنتي و پرطرفدار استان زنجان است که بين گردشگران شهرت خاصی پیدا کرده است.
-
عدس پلو
عدس پلو یکی از غذاهای بسیار محبوب در سفره ایرانی است عطروطعم جادویی برنج ایرانی کنار طعم جذاب عدس و بقیه مواد مورد استفاده در این غذا لذت بینظیری را برای مهمانها به ارمغان میآورد.
-
خورشت خلال
خورش خلال بادام یک خوراک کرمانشاهی است که از بادامهای خلال شده به همراه گوشت، زرشک سیاه و لیمو عمانی تهیه میشود