فرهنگ و هنر

موزه‌ها

صنایع دستی

اساطیر و مشاهیر

  • شیخ بهایی (اصفهان)

    شیخ بهایی (اصفهان)

    بهاء­الدین محمد عاملی مشهور به شیخ ­بهایی از دانشمندان به­نام عهد شاه عباس صفوی است. وی در سال...

  • شمس تبریزی (آذربایجان شرقی)

    شمس تبریزی (آذربایجان شرقی)

    شیخ شمس‌الدین محمد بن علی بن ملک داد تبریزی از بزرگان مشایخ صوفیه در قرن هفتم هجری است....

  • محمد‌رضا لطفی (گلستان)

    محمد‌رضا لطفی (گلستان)

    محمد‌رضا لطفی ردیف‌دان، موسیقی‌دان، آهنگ‌ساز، نوازنده‌ی برجسته‌ی تار، سه‌تار ، کمانچه، پژوهشگر و مدرس موسیقی‌سنتی ایران به‌تاریخ 17...

  • خاقانی

    خاقانی

    حسان العجم افضل الدین بدیل بن علی خاقانی حقایقی شروانی به سال 520 هجری در تبریز متولد شد....

رقص و بازی‌های محلی

غذای ایرانی

  • آش دوغ

    آش دوغ

    استان اردبیل یکی از سردترین مناطق ایران محسوب می شود. این استان دارای غذاهای سنتی و محلی ‌ای...

  • جگروز

    جگروز

    جگرِ کبابی یکی از محبوب ترین غذاها در تمام نقاط ایران است و جگروُز که نوعی از جگر کبابی...

  • زیبون

    زیبون

    در سرزمین‌های جزیره‌ای و بندری دریا و مخلوقات آن در تمامی ابعاد فرهنگی جامعه حضور برجسته‌ای دارند. جزیرۀ زیبای قشم هم از قاعده مستثنی نیست. علاوه بر اقتصاد این منطقه که یکی از ارکان آن تجارت‌های دریایی است...

  • جَغور بَغور

    جَغور بَغور

    جَغور بَغور از غذاهای سنتي و پرطرفدار استان زنجان است که بين گردشگران شهرت خاصی پیدا کرده است.

  • خورشت خلال

    خورشت خلال

    خورش خلال بادام یک خوراک کرمانشاهی است  که از بادام‌های خلال شده به همراه گوشت، زرشک سیاه و لیمو عمانی تهیه می‌شود

لباس محلی


افزودن دیدگاه جدید