دنده کباب یکی از کباب های اصیل، رسمیِ ایرانی، نام آشنا و خوش طعم شناخته شده در شهر کرمانشاه است که می توان آن را یکی از پرآوازه ترین، لذیذترین و پرطرفدارترین غذاهای این استان به شمار آورد. گرچه بسیاری از غذاهای محلی ایرانی را میتوان در اکثر رستورانها با طعمی مشابه یافت اما توصیه ما این است که دنده کباب را در کرمانشاه امتحان کنید تا از طعم متمایز آن لذت ببرید.
دنده کباب غذایی شبیه به شیشلیک با طعمی متفاوت است که به صورت و روشی خاص در اکثر رستورانهای این شهر به خصوص در اطراف آثار باستانی طاق بستان طبخ می شود. این کباب ارزشمند، تهیه شده از حجم بالایی از گوشت دنده گوسفند است که سه تا چهار سیخِ کباب کوبیده را به صورت عمودی به جهت تحمل وزن و بر هم نخوردن شکل گوشت که به صورت پهن و دراز بریده شده وارد کرده و با شیوه ای خاص آن را تهیه، نگهداری و آماد هی کباب کردن میکنند. آشپزهای کرمانشاهی با رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل، آبلیمو و زعفران سس غلیظی تهیه کرده و به هنگام کباب کردن و حتی پس از آماده شدن و پایین آوردن کباب ها، به طور همزمان و به صورت مدام سس را به طرفین دنده ها می زنند. پس از اتمام فرایند پخت این کباب فوق العاده خوش طعم، خوش عطر و خوش رنگ آن را در نان گذاشته و با دورچینی از پیاز، لیموترش یا نارنج تزیین کرده و به همراه برنج یا نان سرو می کنند.