فرهنگ و هنر

موزه‌ها

    صنایع دستی

    اساطیر و مشاهیر

    • منوچهر آتشی (بوشهر)

      منوچهر آتشی (بوشهر)

      آتشی متخلص به سرنا، شاعر، منتقد، مترجم و روزنامه ­نگار است. او به ­تاریخ دوم مهر 1310 در...

    • مجید سمیعی

      مجید سمیعی

      مجید سمیعی پزشک و جراح به‌تاریخ 29 خرداد 1316 شمسی در تهران متولد شد. او تحصیلات خود را...

    • ناصرخسرو (خراسان)

      ناصرخسرو (خراسان)

      استاد حکیم و دانشور حقیقت‌جو ناصرخسرو قبادیانی بلخی (مروزی) از جمله‌ی بزرگترین نویسندگان و شاعران و اندیشمندان ایران...

    • ملاصدرا

      ملاصدرا

      صدر الدین محمد شیرازی معروف به صدر المتالهین و ملاصدرا، حکیم، عارف، محدث و مفسر بزرگ شیعه و...

      رقص و بازی‌های محلی

      غذای ایرانی

      • خورش قیمه

        خورش قیمه

        قیمه یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است که بیشتر آن را به‌عنوان یک غذای نذری و مناسب برای...

      • قلیه ماهی؛ ترش و خوشمزه

        قلیه ماهی؛ ترش و خوشمزه

        غذاهای محلی و سنتی مناطق جنوبی جایگاه مهمی در فرهنگ غذایی ایران دارند و بسیاری از آنها در سفره‌های روزمره...

      • کله پاچه

        کله پاچه

        کله پاچه یکی از غذاهای مورد علاقه‌ ی ایرانیان است که معمولاً در رستوران‌ های خاصی به نام...

      • مکش

        مکش

        با استفاده از مواد اولیه‌ای همچون برنج محلی (عنبربو)، روغن محلی (دان)، پیاز (به دو صورت پیاز داغ و پیاز خام)، زردچوبه، آلو بخارا، کشمش پلویی، نمک، فلفل و ادویه‌ی محلی

      • نان اَردک

        نان اَردک

        نان اَردک یکی از خوراکی های خوشمزه شهر زنجان است .

        لباس محلی


        افزودن دیدگاه جدید