فرهنگ و هنر

موزه‌ها

  • موزه چهلستون (اصفهان)

    موزه چهلستون (اصفهان)

    باغ چهلستون از جمله باغهای وسیعی است که در دوره ی سلطنت شاه عباس  اول (996-1038 هجری) در...

  • موزه آموزش و پرورش (اصفهان)

    موزه آموزش و پرورش (اصفهان)

    موزه‌ی آموزش‌و‌پرورش اصفهان به‌سال 1381 خورشیدی بازگشایی شد. این موزه در خانه‌ای قدیمی واقع شده و متعلق به-عطاالملک...

  • موزه میاندوآب

    موزه میاندوآب

    موزه‌ی تاریخی میاندوآب به‌سال 1346 خورشیدی در شهر میاندوآب خیابان امام‌خمینی در داخل پارک معلم بازگشایی شد. شهر...

  • موزه شوش

    موزه شوش

    موزه باستان‌شناسي شوش به منظور به نمايش گذاردن اشياء تاريخي بدست آمده از كاوش‌هاي باستان‌شناسي در دهه‌ي چهل خورشيدي و در مجاورت محوطه باستان شناسي شوش بنا شد. اين موزه شامل چهار سالن است

  • موزه موسیقی اصفهان

    موزه موسیقی اصفهان

    موزه موسیقی اصفهان به عنوان نخستین و تنها موزه خصوصی موسیقی ایران و با هدف معرفی موسیقی اصیل ایران و ارتقاء سطح فرهنگی، فعالیت خود را از آذر ماه 1394 آغاز نمود.

    صنایع دستی

    اساطیر و مشاهیر

    • سهروردی(زنجان)

      سهروردی(زنجان)

      شهاب­ الدین سهروردی ملقب به شیخ اشراق و شیخ شهید مهمترین نماینده تفکر فلسفی در قرن ششم است....

    • وحشی بافقی (یزد)

      وحشی بافقی (یزد)

      مولانا شمس‌الدین محمد وحشی‌بافقی، از شعرای نیمه‌ی دوم قرن دهم هجری است. او در سال 939 هجری قمری...

    • کمال الملک

      کمال الملک

      میرزا محمد غفاری ملقب به کمال‌الملک نقاش مشهور ایران در حدود سنه‌ی 1270 هجری در کاشان متولد شد....

    • مهدی اخوان ثالث

      مهدی اخوان ثالث

      مهدی اخوان ثالث شاعر سرشناس ایرانی به سال 1307 هجری شمسی در مشهد متولد شد. تحصیلات ابتدایی و...

      رقص و بازی‌های محلی

      غذای ایرانی

      • قیمه نثار

        قیمه نثار

        استان قزوین به سبب موقعیت فرهنگی، جغرافیایی و آب و هوایی منحصر به‌ خود همانند دیگر شهرهای ایران...

      • باقِلا قاتُق

        باقِلا قاتُق

        تنوع و فراوانی محصولات کشاورزی با توجه به اقلیم منحصر به فرد استان گیلان سبب تنوع غذاهای محلی...

      • نان های سنتی قزوین

        نان های سنتی قزوین

        درقزوین انواع نان پخت می‌شود که شهرت بسیاری دارد؛ دربین نان‌های قزوین، نان لواش تنوری که به صورت گرد و بزرگ طبخ می‌شود

      • حلوا چهارمغز (حلوا هلری)

        حلوا چهارمغز (حلوا هلری)

        حلوا هلری یک از دسرهای بسیار لذیذ و خوش عطر هرمزگان است و ترکیبی از ساگو، شکر، روغن حیوانی، هل، نشاسته، زعفران، مغز بادام‌زمینی، پسته، بادام و گردو… می‌باشد.

      • زرشک

        زرشک

        گیاه زرشک در آشپزی ایرانی جایگاه ویژه‌ای دارد و بسیار محبوب است. یکی از غذاهای ایرانی که در طبخ آن از زرشک استفاده می‌شود زرشک‌پلو با مرغ» است که بسیار شهرت دارد و زرشک یکی از اصلی‌ترین مواد آن می‌باشد.

        لباس محلی


        افزودن دیدگاه جدید