خورش خلال بادام یک خوراک کرمانشاهی است که از بادامهای خلال شده به همراه گوشت، زرشک سیاه و لیمو عمانی تهیه میشود و کرمانشاهیها در تهیه آن از روغن کرمانشاهی استفاده میکنند.
روش پخت: گوشت گوسفندی حتماً ریز و انگشتی خرد میشود. بهتر است گوشت خورش زیاد باشد. (۱۰۰ گرم گوشت به ازای هر نفر) آنها را زرد چوبه و کاری میزنیم با پیاز داغ و رب تفت داده می شود و بعد خلالها (۵۰ گرم به ازای هر نفر) و لیمو عمانی (۱ عدد برای هر نفر) را با آن تفت میدهند و کمی آب میریزیند تا بپزد. کمی زعفران حل شده در آب هم می ریند. کمی قبل از کشیدن زرشک تفت داده شده را اضافه میکننند تا رنگ خورش را خراب نکند و نمک را به اندازه میریزند و صبر میکنند تا خورش جا بیفتد.