فرهنگ و هنر

موزه‌ها

    صنایع دستی

    اساطیر و مشاهیر

    • ناصرخسرو (خراسان)

      ناصرخسرو (خراسان)

      استاد حکیم و دانشور حقیقت‌جو ناصرخسرو قبادیانی بلخی (مروزی) از جمله‌ی بزرگترین نویسندگان و شاعران و اندیشمندان ایران...

    • رستم

      رستم

      رستم بزرگ ترین و نام آورترین پهلوان شاهنامه است. او فرزند زال و رودابه و نواده سام، سپهدار...

    • بهرام بیضایی

      بهرام بیضایی

      بهرام بیضایی نویسنده و کارگردان ایرانی به تاریخ پنجم دیماه 1317 در تهران متولد شد. پدرش شاعری آرانی...

    • محمد قریب

      محمد قریب

      محمد قریب به سال 1288 هجری شمسی در تهران متولد شد. دوران ابتدایی را در دبستان سیروس و...

      رقص و بازی‌های محلی

      غذای ایرانی

      • طعم لذیذ جگروز

        طعم لذیذ جگروز

        جگرِ کبابی یکی از محبوب­ترین غذاها در تمام نقاط ایران است و جگروُز نوعی از جگر کبابی است...

      • کله پاچه

        کله پاچه

        کله پاچه یکی از غذاهای مورد علاقه‌ ی ایرانیان است که معمولاً در رستوران‌ های خاصی به نام...

      • بزقرمه

        بزقرمه

        منطقه ی کویری استان کرمان در کنار همه ی جاذبه‌ های فرهنگی خود ‌دارای غذاهای سنتی و محلیِ...

      • حلوا چهارمغز (حلوا هلری)

        حلوا چهارمغز (حلوا هلری)

        حلوا هلری یک از دسرهای بسیار لذیذ و خوش عطر هرمزگان است و ترکیبی از ساگو، شکر، روغن حیوانی، هل، نشاسته، زعفران، مغز بادام‌زمینی، پسته، بادام و گردو… می‌باشد.

      • مکش

        مکش

        با استفاده از مواد اولیه‌ای همچون برنج محلی (عنبربو)، روغن محلی (دان)، پیاز (به دو صورت پیاز داغ و پیاز خام)، زردچوبه، آلو بخارا، کشمش پلویی، نمک، فلفل و ادویه‌ی محلی

        لباس محلی


        افزودن دیدگاه جدید