فرهنگ و هنر
موزهها
-
موزه باستان شناسی و مردان نمکی (عمارت ذوالفقاری)
موزه باستان شناسی زنجان در ساختمانی مشهور به «عمارت ذوالفقاری» و در مرکز شهر زنجان و در ضلع...
-
باغ موزه مینیاتور
شاید در روزگار ما پیداکردن باغ ایرانی در گوشهای از شهر کار سادهای نباشد، اما در تهران میشود...
-
موزه تاریخ طبیعی علی آباد کتول (گلستان)
موزه ی تاریخ طبیعی علی آباد کتول به سال 1382 خورشیدی در جنگل زیبای کبودال و در چهار...
-
موزه مفاخر فرهنگی و هنری مهاباد (آذربایجان غربی)
موزهی مفاخر فرهنگی و هنری مهاباد یا موزهی هیمن در واقع خانهی شاعر کُرد معروفی بهنام محمدامین شیخالاسلامی...
-
خانه کلبادی ساری( موزه تاریخ ساری)
موزه تاریخ شهر ساری که از مجموع سه بنا به نام های عمارت منوچهر خان کلبادی، خانه نظری...
صنایع دستی
اساطیر و مشاهیر
-
پروین اعتصامی
از میان شعرای معاصر کمتر کسی مانند پروین توانسته است در دلها رسوخ کند، و باز کمتر کسی...
-
ابوالحسن صدیقی
ابوالحسن صدیقی مجسمهساز و نقاش شهیر ایرانی بهسال 1276 شمسی در تهران متولد شد. ابوالحسن دوران دبستان را...
-
داریوش بزرگ
داریوش اول یکی از شاهان قدرتمند امپراطوری هخامنشی بود. سلطنت او با شورش هایی در سراسر ایران آغاز...
-
منوچهری دامغانی
منوچهری دامغانی شاعر گرانقدر ایرانی است. از تاریخ ولادتش اطلاع چندان دقیقی بر جای نمانده، جز آن که...
رقص و بازیهای محلی
غذای ایرانی
-
بفرمایید جوجه با رب انار!
پیدایش یک غذای جدید گاهی به یک منطقه یا فردی خاص پیوند میخورد و برای سالها ماندگار میشود؛...
-
حلیم (هلیم)
حلیم (هلیم) نام غذایی بسیار لذیذ، مقوی و انرژیزاست که پخت آن در ایران و برخی دیگر از کشورهای خاورمیانه رواج دارد. ابتدا لازم است در باب این واژه و معانی مختلف آن اندکی توضیح دهیم.
-
زرشک
گیاه زرشک در آشپزی ایرانی جایگاه ویژهای دارد و بسیار محبوب است. یکی از غذاهای ایرانی که در طبخ آن از زرشک استفاده میشود زرشکپلو با مرغ» است که بسیار شهرت دارد و زرشک یکی از اصلیترین مواد آن میباشد.
-
ترخینه
با شروع فصل زمستان و هجوم سرمای شدید به مناطق کوهستانی کشور، بازار طبخ و تهیهی انواع غذاهای گرم و پرانرژی گرم خواهد بود
-
مکش
با استفاده از مواد اولیهای همچون برنج محلی (عنبربو)، روغن محلی (دان)، پیاز (به دو صورت پیاز داغ و پیاز خام)، زردچوبه، آلو بخارا، کشمش پلویی، نمک، فلفل و ادویهی محلی