فرهنگ و هنر

موزه‌ها

    صنایع دستی

    اساطیر و مشاهیر

    • پروین اعتصامی

      پروین اعتصامی

      از میان شعرای معاصر کمتر کسی مانند پروین توانسته است در دلها رسوخ کند، و باز کمتر کسی...

    • ابوالحسن صدیقی

      ابوالحسن صدیقی

      ابوالحسن صدیقی مجسمه‌ساز و نقاش شهیر ایرانی به‌سال 1276 شمسی در تهران متولد شد. ابوالحسن دوران دبستان را...

    • داریوش بزرگ

      داریوش بزرگ

      داریوش اول یکی از شاهان قدرتمند امپراطوری هخامنشی بود. سلطنت او با شورش هایی در سراسر ایران آغاز...

    • منوچهری دامغانی

      منوچهری دامغانی

      منوچهری دامغانی شاعر گرانقدر ایرانی است. از تاریخ ولادتش اطلاع چندان دقیقی بر جای نمانده، جز آن که...

      رقص و بازی‌های محلی

      غذای ایرانی

      • بفرمایید جوجه با رب انار!

        بفرمایید جوجه با رب انار!

        پیدایش یک غذای جدید گاهی به یک منطقه یا فردی خاص پیوند می‌خورد و برای سال‌ها ماندگار می‌شود؛...

      • حلیم (هلیم)

        حلیم (هلیم)

        حلیم (هلیم) نام غذایی بسیار لذیذ، مقوی و انرژی‌زاست که پخت آن در ایران و برخی دیگر از کشورهای خاورمیانه رواج دارد. ابتدا لازم است در باب این واژه و معانی مختلف آن اندکی توضیح دهیم.

      • زرشک

        زرشک

        گیاه زرشک در آشپزی ایرانی جایگاه ویژه‌ای دارد و بسیار محبوب است. یکی از غذاهای ایرانی که در طبخ آن از زرشک استفاده می‌شود زرشک‌پلو با مرغ» است که بسیار شهرت دارد و زرشک یکی از اصلی‌ترین مواد آن می‌باشد.

      • ترخینه

        ترخینه

        با شروع فصل زمستان و هجوم سرمای شدید به مناطق کوهستانی کشور، بازار طبخ و تهیه‌ی انواع غذاهای گرم و پرانرژی گرم خواهد بود

      • مکش

        مکش

        با استفاده از مواد اولیه‌ای همچون برنج محلی (عنبربو)، روغن محلی (دان)، پیاز (به دو صورت پیاز داغ و پیاز خام)، زردچوبه، آلو بخارا، کشمش پلویی، نمک، فلفل و ادویه‌ی محلی

        لباس محلی


        افزودن دیدگاه جدید