فرهنگ و هنر
موزهها
-
موزه فلک الافلاک
آشنايي با موقعيت و پيشينه موزه موزه مردمشناسي لرستان به عنوان يكي از غنيترين موزههاي مردمشناسي كشور در صحن...
-
موزه قزوین یا موزه شهر (قزوین)
موزه قزوین که بهنام موزه شهر نیز شناخته میشود در سال 1384 خورشیدی در محدودهی دولتخانهی صفوی و...
-
موزه گرمابه و تاریخ شهر فاروج (خراسان شمالی)
موزه-گرمابه فاروج در سال 1388 خورشیدی در فهرست آثار ملی ایران قرار گرفت و چندی بعد با کاربری...
-
خانه کلبادی ساری( موزه تاریخ ساری)
موزه تاریخ شهر ساری که از مجموع سه بنا به نام های عمارت منوچهر خان کلبادی، خانه نظری...
-
موزه مردم شناسی منطقه دو هزار(برسه)
موزه مردم شناسی منطقه دوهزار در روستای شانه تراش شهرستان تنکابن واقع شده است
صنایع دستی
اساطیر و مشاهیر
-
آذرتاش آذرنوش (قم)
آذرتاش آذرنوش مولف و محقق در زبان و ادبیات عرب، مدیر بخش ادبیات عرب در مرکز دایرهالمعارف بزرگ...
-
مهدی اخوان ثالث
مهدی اخوان ثالث شاعر سرشناس ایرانی به سال 1307 هجری شمسی در مشهد متولد شد. تحصیلات ابتدایی و...
رقص و بازیهای محلی
غذای ایرانی
-
فسنجان؛ محبوب سفرههای شادی
خورش فسنجان یکی از قدیمیترین غذاهای اصیل و سنتي ايران به شمار میرود كه در هر منطقه بنا...
-
طعم منحصر به فرد کلم پلوی شیرازیها
استان فارس به واسطهی تمدنی ناب و آثار باستانی خارقالعاده و بینظیر یکی از استان های شناخته شده...
-
کاتغ ماهی(خورش ماهی)
کاتغ ماهی(خورش ماهی) از غذاهای بومی جزیره هرمز است که ماده اصلی آن را ماهی تشکیل می دهد این غذا از خورشت های قدیمی هرمزگان است که امروزه با اندکی تغییرات پخت میشود .
-
ترخینه
با شروع فصل زمستان و هجوم سرمای شدید به مناطق کوهستانی کشور، بازار طبخ و تهیهی انواع غذاهای گرم و پرانرژی گرم خواهد بود
-
کوفته گیه(کوفته سیرابی)
طبخ تنوع لذیذی از کوفتههای مختلف در استانهای کشور، بسیار چشمگیر و قابل توجه است.