فرهنگ و هنر

موزه‌ها

    صنایع دستی

    اساطیر و مشاهیر

    • آذرتاش آذرنوش (قم)

      آذرتاش آذرنوش (قم)

      آذرتاش آذرنوش مولف و محقق در زبان و ادبیات ‌عرب، مدیر بخش ادبیات ‌عرب در مرکز دایره‌المعارف بزرگ...

    • رستم

      رستم

      رستم بزرگ ترین و نام آورترین پهلوان شاهنامه است. او فرزند زال و رودابه و نواده سام، سپهدار...

    • خاقانی

      خاقانی

      حسان العجم افضل الدین بدیل بن علی خاقانی حقایقی شروانی به سال 520 هجری در تبریز متولد شد....

    • مهدی اخوان ثالث

      مهدی اخوان ثالث

      مهدی اخوان ثالث شاعر سرشناس ایرانی به سال 1307 هجری شمسی در مشهد متولد شد. تحصیلات ابتدایی و...

      رقص و بازی‌های محلی

      غذای ایرانی

      • فسنجان؛ محبوب سفره‌های شادی

        فسنجان؛ محبوب سفره‌های شادی

        خورش فسنجان یکی از قدیمی­ترین غذاهای اصیل و سنتي ايران به شمار می­‌رود كه در هر منطقه بنا...

      • طعم منحصر به فرد کلم پلوی شیرازی‌ها

        طعم منحصر به فرد کلم پلوی شیرازی‌ها

        استان فارس به واسطه‌ی تمدنی ناب و آثار باستانی خارق‌العاده و بی‌نظیر یکی از استان های شناخته شده­...

      • کاتغ ماهی(خورش ماهی)

        کاتغ ماهی(خورش ماهی)

        کاتغ ماهی(خورش ماهی) از غذاهای بومی جزیره هرمز است که ماده اصلی آن را ماهی تشکیل می دهد این غذا از خورشت های قدیمی هرمزگان است که  امروزه با اندکی تغییرات پخت میشود .

      • ترخینه

        ترخینه

        با شروع فصل زمستان و هجوم سرمای شدید به مناطق کوهستانی کشور، بازار طبخ و تهیه‌ی انواع غذاهای گرم و پرانرژی گرم خواهد بود

      • کوفته گیه(کوفته سیرابی)

        کوفته گیه(کوفته سیرابی)

        طبخ تنوع لذیذی از کوفته‌های مختلف در استان‌های کشور، بسیار چشم‌گیر و قابل توجه است.

        لباس محلی


        افزودن دیدگاه جدید