طبخ تنوع لذیذی از کوفتههای مختلف در استانهای کشور، بسیار چشمگیر و قابل توجه است. مردم هر ناحیه از ایران، با توجه به اقلیم سرزمین خود و ذائقهی اعضای خانواده، از ترکیب مواد اولیهی گوناگون و متفاوتی نسبت به سایر نقاط کشور، در تهیه و طبخ کوفتههای مصرفی بهره میبرند. محبوبیت و شهرت این غذای خوشمزه به حدی است که بسیاری از کشورهای آسیایی هممرز با ایران، ضمن تاسی گرفتن از رژیم غذایی مردم کشور، این غذا را به عنوان خوراکی بومی و پرمصرف معرفی میکنند. کوفتهسیرابی از جمله غذاهای محلی و بومی استان ایلام به شمار میآید که مصرف آن به دلیل استفاده از سیرابی تازه، برای از بین بردن حالات اولیهی ماههای بارداری، بسیار مناسب و مفید خواهد بود. مادران و بانوان خوشذوق و باسلیقهی این استان با ترکیب موادی همچون سیرابی چرخکرده، آرد، پیاز، نمک، گیاهان معطر (آویشن، ترخون، پونه، نعناع)، روغن حیوانی و ادویهی محلی به تهیهی این خوراک فوقالعادهی بومی میپردازند