فرهنگ و هنر
موزهها
-
باغ عفیف آباد
باغ عفیف آباد که در خیابانی به همین نام در یکی از مناطق گرانقیمت شیراز واقع شده است...
-
موزهی علوم طبیعی خرمآباد
ایران با توجه به موقعیت جغرافیایی خود دربردارندهی طیف وسیعی از حیاتوحش و گونههای مختلف گیاهی است. این...
-
موزه محرم
آئین عزاداری ماه محرم در آذربایجان شرقی چنان پرشور و باشکوه برگزار میشود که اکنون جزئی از میراث...
-
موزه عصارخانه شاهی
عصارخانه شاهی کارخانه قدیمی روغنگیری بوده و از عصر صفویه تا پیش از پیروزی انقلاب اسلامی مشغول به کار بوده و از سال 92 به عنوان موزه افتتاح شده است.
-
موزه مردم شناسی گزبرخوار
موزه مردم شناسي گز در بخشي از يك خانه اعياني دوره قاجار قراردارد كه در حال حاضرمحل بنياد فرهنگي و فرهنگسراي اديب برومند است
صنایع دستی
اساطیر و مشاهیر
-
استاد علی اکبر مهدی پور دهکردی (چهارمحال و بختیاری)
شاید نام استاد علی اکبر مهدی پور دهکردی برای همگان نامی آشنا نباشد اما غالب ایرانیان هر ساله...
-
حسین پناهی (کهگیلویه بویراحمد)
حسین پناهی بازیگر، کارگردان، نویسنده و شاعر بهتاریخ ششم شهریور 1335 شمسی در روستای دژکوه در حوالی شهر...
-
محمدرضا لطفی (گلستان)
محمدرضا لطفی ردیفدان، موسیقیدان، آهنگساز، نوازندهی برجستهی تار، سهتار ، کمانچه، پژوهشگر و مدرس موسیقیسنتی ایران بهتاریخ 17...
-
مهدی اخوان ثالث
مهدی اخوان ثالث شاعر سرشناس ایرانی به سال 1307 هجری شمسی در مشهد متولد شد. تحصیلات ابتدایی و...
رقص و بازیهای محلی
غذای ایرانی
-
ردپای کویر در سبزی پلوی سمنانی
غذاهای محلی پرانرژی و پُراَدویهی استان سمنان رنگ و بویی از اقلیم، فرهنگ و سبک زندگی مردمان کویری...
-
میرزا قاسمی
میرزا قاسمی یکی از غذاهای لذیذ ایرانی است که غذای محلی و بومی خطۀ شمال کشور، استان گیلان، به شمار میرود.
-
مکش
با استفاده از مواد اولیهای همچون برنج محلی (عنبربو)، روغن محلی (دان)، پیاز (به دو صورت پیاز داغ و پیاز خام)، زردچوبه، آلو بخارا، کشمش پلویی، نمک، فلفل و ادویهی محلی
-
شوکه وروغن دان
این ماده با ارزش بهنگام فصل گرما از کلاهک بلوط تهیه می شود بدین صورت که بلوط ها راجمع آوری