کباب لذیذ بختیاری

0

کباب تاریخچه غنی در فرهنگ ایرانی دارد اما در این بین کباب بختیاری که غذای سنتی و محلی اقوام بختیاری است یکی از لذیذترین غذاهای سفره رنگارنگ ایرانیان است. اقوام بختیاری استان چهار محال و بختیاری با کوچ و ایل نشینی تعریف می‌شوند و فرهنگ و آداب و رسوم خاص خود را دارند؛ کباب این منطقه هم تازگی، عطر و طعم مخصوص به خود را دارد. گوسفندهای این منطقه از مراتع تازه تغذیه می‌کنند و به همین دلیل گوشت آنها بسیار لذیذ است و کباب بختیاری هم به واسطه فراوانی گوشت گوسفند در آن شهرت دارد. طبخ کباب بختیاری اصولی دارد و خوردن آن نیز؛ غالبا این کباب را بر روی سفره می‌خورند و در کنار آن سبزیجات تازه هم قرار می‌دهند.

مواد تشکیل دهنده کباب بختیاری

کباب بختیاری از مخلوط کردن و به سیخ کشیدن تکه ­های فیله گوسفند، سینه مرغ، فلفل دلمه­ای و پیاز؛ آغشته شده به روغن زیتون، نمک، پودر سیر و زعفران تهیه شده و بر روی آتش کباب می­ شود. این غذای خوش عطر و طعم و ارزشمند همراه با نان محلی، دوغ بسیار ترش بومی و برنج سرو می­ شود. کباب بختیاری را می‌توانید در اکثر کبابی‌های ایران سفارش دهید اما اگر دوست دارید طعم واقعی کباب بختیاری را میل کنید باید سری به اقوام بختیاری بزنید و در چادر با آنها هم سفره شوید.


افزودن دیدگاه جدید