کباب تاریخچه غنی در فرهنگ ایرانی دارد اما در این بین کباب بختیاری که غذای سنتی و محلی اقوام بختیاری است یکی از لذیذترین غذاهای سفره رنگارنگ ایرانیان است. اقوام بختیاری استان چهار محال و بختیاری با کوچ و ایل نشینی تعریف میشوند و فرهنگ و آداب و رسوم خاص خود را دارند؛ کباب این منطقه هم تازگی، عطر و طعم مخصوص به خود را دارد. گوسفندهای این منطقه از مراتع تازه تغذیه میکنند و به همین دلیل گوشت آنها بسیار لذیذ است و کباب بختیاری هم به واسطه فراوانی گوشت گوسفند در آن شهرت دارد. طبخ کباب بختیاری اصولی دارد و خوردن آن نیز؛ غالبا این کباب را بر روی سفره میخورند و در کنار آن سبزیجات تازه هم قرار میدهند.
کباب بختیاری از مخلوط کردن و به سیخ کشیدن تکه های فیله گوسفند، سینه مرغ، فلفل دلمهای و پیاز؛ آغشته شده به روغن زیتون، نمک، پودر سیر و زعفران تهیه شده و بر روی آتش کباب می شود. این غذای خوش عطر و طعم و ارزشمند همراه با نان محلی، دوغ بسیار ترش بومی و برنج سرو می شود. کباب بختیاری را میتوانید در اکثر کبابیهای ایران سفارش دهید اما اگر دوست دارید طعم واقعی کباب بختیاری را میل کنید باید سری به اقوام بختیاری بزنید و در چادر با آنها هم سفره شوید.