فرهنگ و هنر

موزه‌ها

  • موزه فلک الافلاک

    موزه فلک الافلاک

    آشنايي با موقعيت و پيشينه موزه موزه مردم‌شناسي لرستان به عنوان يكي از غني‌ترين موزه‌هاي مردم‌شناسي كشور در صحن...

  • موزه‌ی ‌ استاد شهریار

    موزه‌ی ‌ استاد شهریار

    موزه‌ی استاد شهریار یکی از موزه‌های شهر تبریز است که در محله‌ی مقصودیه، از محلات قدیمی این شهر،...

  • خانه موزه شهید مدرس

    خانه موزه شهید مدرس

    سید حسن طباطبایی زواره که بعدها به «مدرس» معروف شد، در سال ۱۲۴۹ شمسی در زواره اصفهان دیده...

  • موزه عروسک بیرجند

    موزه عروسک بیرجند

    خانه فروتنی که امروز به عنوان موزه عروسک بیرجند مورد استفاده قرار می گیرد مربوط به اواخر دوره قاجار است، این خانه پس از مرمت و با حفظ اصالت گذشته خود تبدیل به موزه شده است

  • موزه تاریخ شهر آمل

    موزه تاریخ شهر آمل

    موزه تاریخ شهر آمل در خیابان امام رضا (ع)، در جهت شرقی رودخانه هراز، جنب پل دوازده چشمه و پل معلق واقع شده است.

صنایع دستی

اساطیر و مشاهیر

  • منوچهر آتشی (بوشهر)

    منوچهر آتشی (بوشهر)

    آتشی متخلص به سرنا، شاعر، منتقد، مترجم و روزنامه ­نگار است. او به ­تاریخ دوم مهر 1310 در...

  • ابوسهل بیژن کوهی (مازندران)

    ابوسهل بیژن کوهی (مازندران)

    ابوسهل بیژن بن رستم کوهی، ریاضی‌دان و ستاره‌شناس ایرانی اهل تبرستان (مازندران) به‌طور قطع در نیمه‌ی دوم قرن...

  • خیام نیشابوری

    خیام نیشابوری

    حجت‌الحق، عمر‌بن ابراهیم خیامی نیشابوری معروف به خیام از مفاخر علمی و فرهنگی ایران است. او فیلسوف، ستاره‌شناس،...

  • پروین دولت آبادی

    پروین دولت آبادی

    پروین دولت آبادی شاعر انساندوست، و معروف به شاعر کودکان در سال 1303 در اصفهان چشم به جهان...

رقص و بازی‌های محلی

غذای ایرانی

  • آشی برای تمام فصول!

    آشی برای تمام فصول!

    استان یزد در منطقه کویری ایران قرار گرفته و این به معنای زمستان‌های سرد و نسبتا مرطوب و...

  • تشریفاتی به سبک قیمه نثار!

    تشریفاتی به سبک قیمه نثار!

    قیمه نثار یکی از محبوب‌ترین غذاهای استان قزوین است که به سبب طعم متفاوت آن در تمام ایران...

  • خوراک‌های در حال فراموشی گیلکی

    خوراک‌های در حال فراموشی گیلکی

    میرزا قاسمی، باقالا قاتق، ماهی شکم پر و فسنجان، غذاهای معروف کیلگی هستند که بیشتر مردم آن را می...

  • شش انداز

    شش انداز

    شش انداز از جمله غذاهاي سنتي استان زنجان است.

  • حلوا چهارمغز (حلوا هلری)

    حلوا چهارمغز (حلوا هلری)

    حلوا هلری یک از دسرهای بسیار لذیذ و خوش عطر هرمزگان است و ترکیبی از ساگو، شکر، روغن حیوانی، هل، نشاسته، زعفران، مغز بادام‌زمینی، پسته، بادام و گردو… می‌باشد.

لباس محلی


افزودن دیدگاه جدید