فرهنگ و هنر

موزه‌ها

  • موزه آذربایجان

    موزه آذربایجان

    موزه آذربایجان شامل گنجینه‎ای غنی و پربار از آثار و اشیای حاصل از کاوش‎های باستانشناسی و همچنین یافته‎های...

  • باغ موزه هنر ایرانی

    باغ موزه هنر ایرانی

    اگر به‌دنبال جایی باشید که هم پر از درخت و سایه باشد و هم بتوانید به موزه و...

  • موزه سکه (تهران)

    موزه سکه (تهران)

    موزه ی سکه یا موزه ی بانک سپه به تاریخ 1342خورشیدی توسط فرج الله آق اولی مدیرعاملِ وقت...

  • موزه عکسخانه شهر

    موزه عکسخانه شهر

    میراث تاریخ عکاسی ایران اینجا جمع شده است؛ موزه عکسخانه شهر. سازه‌ای در خیابان بهار شیراز و در...

  • موزه تاریخ و مردم شناسی شاهین شهر

    موزه تاریخ و مردم شناسی شاهین شهر

    موزه توسط آقای نادعلی آزادی فر، آزاده و جانباز دفاع مقدس در سال 91 در موقعیت مکانی زیبا و مرکز پارک تأسیس گردید.

    صنایع دستی

    اساطیر و مشاهیر

    • جلال آل احمد (البرز)

      جلال آل احمد (البرز)

      جلال ­الدین سادات آل­ احمد، معروف به جلال آل ­احمد، فرزند سید­ احمد حسینی طالقانی به تاریخ دوم...

    • پروین اعتصامی

      پروین اعتصامی

      از میان شعرای معاصر کمتر کسی مانند پروین توانسته است در دلها رسوخ کند، و باز کمتر کسی...

    • شیخ احمد جامی (خراسان)

      شیخ احمد جامی (خراسان)

      شیخ احمد جامی معروف به زنده‌پیل عارف، شاعر و محقق نامدار سده‌ی نهم هجری است. وی در بیست‌و‌سوم...

    • کیهان کلهر

      کیهان کلهر

      کیهان کلهر متولد سوم آذر 1342 در شهر اسلام‌آباد غرب یکی از شهرهای استان کرمانشاه است. او آهنگساز،...

      رقص و بازی‌های محلی

      غذای ایرانی

      • خورش قیمه

        خورش قیمه

        قیمه یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است که بیشتر آن را به‌عنوان یک غذای نذری و مناسب برای...

      • آش دوغ

        آش دوغ

        استان اردبیل یکی از سردترین مناطق ایران محسوب می شود. این استان دارای غذاهای سنتی و محلی ‌ای...

      • آبگوشت قُنبید 

        آبگوشت قُنبید 

        یکی از غذاهای محلی و بومی استان قم آبگوشت قنبید یا قنبیت است که از کلمۀ قُمنبیت به معنای نبات قم برگرفته شده است. نوع اقلیم و آب و هوای هر منطقه در شکل‌دهی به عادات فرهنگی مردمان ساکن در آن بسیار اثرگذار و درواقع یکی از عوامل کلیدی در شکل‌دهی به سنت‌ها و آداب و رسوم مردمان، طبیعت است.

      • جَغور بَغور

        جَغور بَغور

        جَغور بَغور از غذاهای سنتي و پرطرفدار استان زنجان است که بين گردشگران شهرت خاصی پیدا کرده است.

      • خورشت خلال

        خورشت خلال

        خورش خلال بادام یک خوراک کرمانشاهی است  که از بادام‌های خلال شده به همراه گوشت، زرشک سیاه و لیمو عمانی تهیه می‌شود

        لباس محلی


        افزودن دیدگاه جدید