فرهنگ و هنر
موزهها
-
موزه آذربایجان
موزه آذربایجان شامل گنجینهای غنی و پربار از آثار و اشیای حاصل از کاوشهای باستانشناسی و همچنین یافتههای...
-
موزه سکه (تهران)
موزه ی سکه یا موزه ی بانک سپه به تاریخ 1342خورشیدی توسط فرج الله آق اولی مدیرعاملِ وقت...
-
موزه عکسخانه شهر
میراث تاریخ عکاسی ایران اینجا جمع شده است؛ موزه عکسخانه شهر. سازهای در خیابان بهار شیراز و در...
-
موزه تاریخ و مردم شناسی شاهین شهر
موزه توسط آقای نادعلی آزادی فر، آزاده و جانباز دفاع مقدس در سال 91 در موقعیت مکانی زیبا و مرکز پارک تأسیس گردید.
صنایع دستی
اساطیر و مشاهیر
-
جلال آل احمد (البرز)
جلال الدین سادات آل احمد، معروف به جلال آل احمد، فرزند سید احمد حسینی طالقانی به تاریخ دوم...
-
پروین اعتصامی
از میان شعرای معاصر کمتر کسی مانند پروین توانسته است در دلها رسوخ کند، و باز کمتر کسی...
-
شیخ احمد جامی (خراسان)
شیخ احمد جامی معروف به زندهپیل عارف، شاعر و محقق نامدار سدهی نهم هجری است. وی در بیستوسوم...
-
کیهان کلهر
کیهان کلهر متولد سوم آذر 1342 در شهر اسلامآباد غرب یکی از شهرهای استان کرمانشاه است. او آهنگساز،...
رقص و بازیهای محلی
غذای ایرانی
-
آش دوغ
استان اردبیل یکی از سردترین مناطق ایران محسوب می شود. این استان دارای غذاهای سنتی و محلی ای...
-
آبگوشت قُنبید
یکی از غذاهای محلی و بومی استان قم آبگوشت قنبید یا قنبیت است که از کلمۀ قُمنبیت به معنای نبات قم برگرفته شده است. نوع اقلیم و آب و هوای هر منطقه در شکلدهی به عادات فرهنگی مردمان ساکن در آن بسیار اثرگذار و درواقع یکی از عوامل کلیدی در شکلدهی به سنتها و آداب و رسوم مردمان، طبیعت است.
-
جَغور بَغور
جَغور بَغور از غذاهای سنتي و پرطرفدار استان زنجان است که بين گردشگران شهرت خاصی پیدا کرده است.
-
خورشت خلال
خورش خلال بادام یک خوراک کرمانشاهی است که از بادامهای خلال شده به همراه گوشت، زرشک سیاه و لیمو عمانی تهیه میشود