فرهنگ و هنر

موزه‌ها

    صنایع دستی

    اساطیر و مشاهیر

      رقص و بازی‌های محلی

      غذای ایرانی

      • یک کاسه آش دوغ در روزهای سرد زمستان

        یک کاسه آش دوغ در روزهای سرد زمستان

        استان اردبیل یکی از سردترین شهرهای ایران محسوب می‌شود که از غذاهای سنتی و محلی متناسب با شرایط...

      • کوفته تبریزی

        کوفته تبریزی

        عادات غذایی مردم استان آذربایجان شرقی، بیانگر فرهنگ، نگرش و البته میزان درآمد افراد منطقه ی شمال غرب...

      • آبگوشت قُنبید 

        آبگوشت قُنبید 

        یکی از غذاهای محلی و بومی استان قم آبگوشت قنبید یا قنبیت است که از کلمۀ قُمنبیت به معنای نبات قم برگرفته شده است. نوع اقلیم و آب و هوای هر منطقه در شکل‌دهی به عادات فرهنگی مردمان ساکن در آن بسیار اثرگذار و درواقع یکی از عوامل کلیدی در شکل‌دهی به سنت‌ها و آداب و رسوم مردمان، طبیعت است.

      • زرشک

        زرشک

        گیاه زرشک در آشپزی ایرانی جایگاه ویژه‌ای دارد و بسیار محبوب است. یکی از غذاهای ایرانی که در طبخ آن از زرشک استفاده می‌شود زرشک‌پلو با مرغ» است که بسیار شهرت دارد و زرشک یکی از اصلی‌ترین مواد آن می‌باشد.

      • نان چایی زنجان

        نان چایی زنجان

        نان چايي که به زبان محلي چای چورگی نامیده می‌شود تنها يكي از خوراکی‌های خوشمزه و لذيذ زنجان است.

        لباس محلی


        افزودن دیدگاه جدید