فرهنگ و هنر

موزه‌ها

  • باغ عفیف‎ آباد

    باغ عفیف‎ آباد

    باغ عفیف آباد که در خیابانی به همین نام در یکی از مناطق گران‎قیمت شیراز واقع شده است...

  • قلعه والی (موزه مردم شناسی)

    قلعه والی (موزه مردم شناسی)

    قلعه والی ایلام یکی از بناهای زیبای دوران قاجار در دشت میان کوهی ایلام و در بالای تپه...

  • موزه عبرت

    موزه عبرت

    تاریخ معاصر ایران، سرشار از فراز و فرود و حوادث تلخ و شیرین بوده است، اما اتفاقات رخداده...

  • موزه رامهرمز (خوزستان)

    موزه رامهرمز (خوزستان)

    موزه‌ی رامهرمز به‌سال 1386 در عمارت صمیمی شهرستان رامهرمز آغاز به‌کار کرد. عمارت صمیمی یا باغ امیر سپهدار...

  • خانه موزه شهید مدرس

    خانه موزه شهید مدرس

    سید حسن طباطبایی زواره که بعدها به «مدرس» معروف شد، در سال ۱۲۴۹ شمسی در زواره اصفهان دیده...

    صنایع دستی

    اساطیر و مشاهیر

    • حافظ

      حافظ

      خواجه شمس‌الدین‌ محمد حافظ شیرازی فرزند بهاالدین معروف‌ترین شاعر و عارف قرن هشتم و یکی از چهارتن از...

    • محمد احصایی (قزوین)

      محمد احصایی (قزوین)

      محمد احصایی متولد سال 1318 خورشیدی است او یکی از پیشروان نقاشیخط است و یکی از نخستین کسانی...

    • ناصرخسرو (خراسان)

      ناصرخسرو (خراسان)

      استاد حکیم و دانشور حقیقت‌جو ناصرخسرو قبادیانی بلخی (مروزی) از جمله‌ی بزرگترین نویسندگان و شاعران و اندیشمندان ایران...

    • وحشی بافقی (یزد)

      وحشی بافقی (یزد)

      مولانا شمس‌الدین محمد وحشی‌بافقی، از شعرای نیمه‌ی دوم قرن دهم هجری است. او در سال 939 هجری قمری...

      رقص و بازی‌های محلی

      غذای ایرانی

      • تشریفاتی به سبک قیمه نثار!

        تشریفاتی به سبک قیمه نثار!

        قیمه نثار یکی از محبوب‌ترین غذاهای استان قزوین است که به سبب طعم متفاوت آن در تمام ایران...

      • کباب لذیذ بختیاری

        کباب لذیذ بختیاری

        کباب تاریخچه غنی در فرهنگ ایرانی دارد اما در این بین کباب بختیاری که غذای سنتی و محلی...

      • کله پاچه

        کله پاچه

        کله پاچه یکی از غذاهای مورد علاقه‌ ی ایرانیان است که معمولاً در رستوران‌ های خاصی به نام...

      • باقِلا قاتُق

        باقِلا قاتُق

        تنوع و فراوانی محصولات کشاورزی با توجه به اقلیم منحصر به فرد استان گیلان سبب تنوع غذاهای محلی...

      • کشک زرد

        کشک زرد

        دیار سیستان در جنوب ایران از دیرباز به جنگاوری و دلاوری مردمانش شهره بوده است. به دلیل قرارگیری در منطقۀ مرزی ایران مردمان بلوچ این منطقه همواره در تهیۀ غذاهایی که به سرعت طبخ شود و بتوان از آن در جنگ‌ها استفاده کرد تبحر و شهرت خاصی داشته‌اند.

        لباس محلی


        افزودن دیدگاه جدید