فرهنگ و هنر

موزه‌ها

    صنایع دستی

    اساطیر و مشاهیر

    • آذرتاش آذرنوش (قم)

      آذرتاش آذرنوش (قم)

      آذرتاش آذرنوش مولف و محقق در زبان و ادبیات ‌عرب، مدیر بخش ادبیات ‌عرب در مرکز دایره‌المعارف بزرگ...

    • ابراهیم منصفی (هرمزگان)

      ابراهیم منصفی (هرمزگان)

      ابراهیم منصفی شاعر، ترانه‌سرا، خواننده و موسیقی‌دان به‌تاریخ 16 آذر 1324 در بندرعباس متولد شد. با جدایی پدر...

    • خوارزمی

      خوارزمی

      محمد بن موسی خوارزمی ریاضی دان، منجم، جغرافی دان و مورخ مشهور به تاریخ 185 هجری قمری به...

    • بیژن جلالی

      بیژن جلالی

      بیژن جلالی شاعر و ادیب ایرانی به سال 1306 هجری شمسی در تهران متولد شد. پدرش ابراهیم جلالی...

      رقص و بازی‌های محلی

      غذای ایرانی

      • کلانه

        کلانه

        کلانه نوعی خوراک بهاره مربوط به استان کردستان است که در شهرهای مختلف این استان طبخ می‌شود. البته...

      • آش شله؛ ردپای سنت در سفره‌ مشهدی‌ها

        آش شله؛ ردپای سنت در سفره‌ مشهدی‌ها

        استان خراسان رضوی به واسطه­‌ی وجود حرم امام هشتم شیعان، یکی از مهم­ترین استان­‌های مذهبی ایران، دارای پیشینه‌ای...

      • کشک بادمجان

        کشک بادمجان

        کشک بادمجان از آن دست غذاهای لذیذ ایرانی است که هم سریع و آسان طبخ می‌شود و هم طرفداران بسیار زیادی دارد. این غذا یکی از گزینه‌های معمول سفرۀ خانوار است

      • بستنی سنتی

        بستنی سنتی

        بستنی سنتی یکی از قدیمی‌ترین و معروف‌ترین دسرهای خوشمزه و سنتی ایران است که در همه‌جا طرفداران بسیاری دارد. در تهیه این بستنی دل‌چسب از موادی نظیر شیر، تخم مرغ، زعفران، گلاب، شکر، وانیل و آرد ثعلب، خامه و پسته استفاده می‌شود.

      • خورشت خلال

        خورشت خلال

        خورش خلال بادام یک خوراک کرمانشاهی است  که از بادام‌های خلال شده به همراه گوشت، زرشک سیاه و لیمو عمانی تهیه می‌شود

        لباس محلی


        افزودن دیدگاه جدید