فرهنگ و هنر

موزه‌ها

    صنایع دستی

    اساطیر و مشاهیر

    • سهروردی(زنجان)

      سهروردی(زنجان)

      شهاب­ الدین سهروردی ملقب به شیخ اشراق و شیخ شهید مهمترین نماینده تفکر فلسفی در قرن ششم است....

    • خواجوی کرمانی (کرمان)

      خواجوی کرمانی (کرمان)

      کمال‌الدین ابوالعطا محمود بن علی کرمانی، متخلص به خواجو عارف بزرگ و شاعر قرن هشتم هجری ایران است....

    • مجید سمیعی

      مجید سمیعی

      مجید سمیعی پزشک و جراح به‌تاریخ 29 خرداد 1316 شمسی در تهران متولد شد. او تحصیلات خود را...

    • کمال الدین بهزاد

      کمال الدین بهزاد

      کمال‌الدین بهزاد، نقاش ایرانی، در حدود سال 870 هجری در شهر هرات متولد شد. در کتب تاریخی از...

      رقص و بازی‌های محلی

      غذای ایرانی

      • آش رشته

        آش رشته

        در ایران وقتی می‌‌‌‌‌‌‌گوییم آش در اکثر موارد مقصودمان آش رشته است، چرا که به دلیل محبوبیت و...

      • خاویار

        خاویار

        خاویار دریای خزر اشرافی‌ترین و گران‌قیمت‌ترین خوراک جهان است که بخش اعظم آن در سرتاسر جهان از دریای شمالی ایران، یعنی دریای کاسپین یا خزر، تأمین می‌شود. خاویار در واقع تخم گونه‌های خاصی از ماهیان است که به آنها ماهیان خاویاری می‌گویند

      • کاتغ ماهی(خورش ماهی)

        کاتغ ماهی(خورش ماهی)

        کاتغ ماهی(خورش ماهی) از غذاهای بومی جزیره هرمز است که ماده اصلی آن را ماهی تشکیل می دهد این غذا از خورشت های قدیمی هرمزگان است که  امروزه با اندکی تغییرات پخت میشود .

      • مکش

        مکش

        با استفاده از مواد اولیه‌ای همچون برنج محلی (عنبربو)، روغن محلی (دان)، پیاز (به دو صورت پیاز داغ و پیاز خام)، زردچوبه، آلو بخارا، کشمش پلویی، نمک، فلفل و ادویه‌ی محلی

      • مسقطی لاری

        مسقطی لاری

        قدمت مسقطی تقریبا به دو قرن پیش می رسد عبدالله دهباشی حاکم وقت لارستان در اوایل دوره قاجار و پس از ۲۴ سال حکومت بر این دیار به شارجه مهاجرت نمود.

        لباس محلی


        افزودن دیدگاه جدید