نان اَردک

1

نان اَردک یکی از خوراکی های خوشمزه شهر زنجان است . این نان روغنی هم با غذا خورده می‌شود و هم با چای و مواد اولیه بسیار ساده‌ای دارد. اَردك هم به عنوان صبحانه و هم ميان وعده مورد استفاده قرار مي گيرد. روش تهيه اين نان به اين ترتيب است كه ابتدا خميري با آرد، شكر، شیر و تخم مرغ آماده مي‌شود سپس آن را در روغن سرخ مي كنند و به اين ترتيب نان اَردك پخته مي‌شود. اگر قصد داريد اين نان را به عنوان سوغاتي بخريد حتما در پايان سفر خود آن را تهيه كنيد تا تازه باشد.  


افزودن دیدگاه جدید