جگرِ کبابی یکی از محبوب ترین غذاها در تمام نقاط ایران است و جگروُز که نوعی از جگر کبابی است نیز از غذاهای پرطرفدار در استان های ایلام و لرستان به شمار می رود. مشابه این غذا در نقاطی از دنیا نظیر آفریقای جنوبی نیز وجود دارد که با طعم و سبکی متفاوت طبخ می شود.
جگروز در واقع تکه های جگری است که با نمک مزه دار شده و لایه ای نازک از چربی (این لایه از چربی در شکم گوسفند نیز به دور جگر پیچیده شده است) که به آن وُز گفته می شود، دور آن پیچانده شده، به سیخ کشیده شده و روی زغال با حرارت ملایم کباب می شود. گاه جگرها را ابتدا کباب کرده و بعد از نیم پز شدن از روی حرارت برداشته و وز را دور آن می پیچند و دوباره روی حرارت می گذارند. بدین ترتیب وُز کم کم آب شده و جذب جگر می شود و به سبب ماهیت چرب آن، تکه های جگر پس از کباب شدن طعم و عطری فوق العاده به خود می گیرند. پس از پخت جگروز، لیموترش روی جگرها می چکانند و آن را گرم، همراه با نان یا برنج،گوجه فرنگی و مخلفاتی نظیر ریحان، فلفل و دوغ سرو می کنند.