بزقرمه، نامی عجیب برای یک غذای خوشمزه

0

منطقه‌­ی کویری استان کرمان در کنار همه­‌ی جاذبه‌های فرهنگی خود، ‌از حیث غذاهای سنتی و محلیِ پرطرفدار بسیار غنی است. در کرمان نوعی غذای محلی به نام‌ بز قرمه که خاص مردم این استان است تهیه و طبخ می‌شود که محبوبیت بسیاری هم دارد. بزقورمه یکی از غذاهای معروف، با طعمی فوق العاده و نامی عجیب است که در قدیم به سبب وجود گوشت بسیار لطیف و خوشمزه بزغاله در ترکیب مواد اولیه‌­ی آن، به این اسم نامیده‌ شده است و امروزه از گوشت گوسفند در طبخ آن استفاده می­شود. این غذای محبوب همچنان در بین مردم کرمان از رونق ویژه‌ای برخوردار است و معمولا در جمع های خانوادگی و خودمانی برای ناهار طبخ می­شود.

مواد تشکیل دهنده بز قرمه

غذای لذیذ بزقرمه از موادی نظیر؛ نخود، پیاز، گوشت بدون استخوان، کشک، نمک، فلفل و زردچوبه تهیه شده و به سبب خیساندن نخود از شب قبل، مدت زمان طبخ آن کمی طولانی است. پس از اتمام زمان پخت و آماده شدن بزقرمه، آن را در ظرف کشیده و روی آن را با سیر داغ، نعناع داغ و محلول زعفران تزئین می‌کنند. مردم کرمان این غذای سنتی را به صورت خورش هم با نان و هم با برنج به همراه خرمای منطقه‌­ی بم و سبزی محلی سرو می‌کنند.

برچسب‌ها

بم کرمان

افزودن دیدگاه جدید