يكي از شيريني هاي سنتي بسيار لذيذ و خوش رنگ و بو زنجان ، شیرینی شستی است. در تهیهی این شیرینی خوشمزه از آرد شیرینی، روغن جامد یا کرهی طبیعی، زردهی تخم مرغ، آرد برنج، پودر قند و پودر هل استفاده میشود. این شیرینی بی اندازه ساده و خوشمزه است. طرز تهيه اين شيريني خوشمزه به اين ترتيب است كه ابتدا پودر قند و روغن را با هم مخلوط كرده تا مایع کرمرنگ یکدستی حاصل شود، سپس آرد سفید را اضافه ميكنند. به ترتیب، آرد برنج و هل را نیز اضافه كرده و مواد را برای ده دقیقه به خوبی ورز مي دهند تا جایی که خمیر به ظرف نچسبد. خمیر را 2 ساعت در کیسهی نایلونی در يخچال مي گذارند و به آن استراحت مي دهند. بعد از دو ساعت به اندازهی یک فندق درشت از خمیر برداشته و با فاصله در سینی فر قرار مي دهند. سپس با انگشت شست قسمت وسط شیرینی را کمی گود مي كنند و روی آن زردهی تخم مرغ زده شده با کمی روغن مي زنند. نهايتا شيريني را داخل فر مي گذارند تا آماده شود.