خورشت تره‌ کوهی

0

خورشت تره‌ کوهی، غذایی مختص غرب ایران، بویژه مردم استان ایلام محسوب می‌شود. آن‌ها معتقدند که این خورشت محبوب، می‌تواند رقیب سرسختی برای قرمه‌سبزی در نظر گرفته شود چرا که از لحاظ ترکیب و رنگ، شباهت بسیاری بین این دو غذای سنتی مشاهده می‌شود. آشپزها و بانوان کدبانوی استان با استفاده از مواد غذایی همچون گوشت گوسفندی، لپه (در صورت تمایل می‌توان از لوبیا قرمز یا لوبیا سفید نیز استفاده کرد)، روغن حیوانی، تره‌کوهی، رب‌ گوجه‌فرنگی، پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه‌ی مخصوص بومی، به تهیه و طبخ این خوراک محلی می‌پردازند                                                                                  این سبزی کوهی به شکل تره فرنگی یا تره پیاز می باشد وبوی بسیار تندی شبیه گاز خردل به هنگام پخت ایجاد می کند  در درمان بسیاری از عفونتهای ریوی-دستگاه گوارش ومجاری ادرای مفید است   .   


افزودن دیدگاه جدید