غذاهای سنتی و محلی اقوام بختیاری در استان چهارمحال و بختیاری همچون فرهنگ و آداب و رسوم و نوع خاص زندگی آنان یعنی کوچ نشینی از اهمیت بالایی برخوردار است. پخت انواع كباب در این میان این قوم متداول است. علت آن در دسترس بودن مواد مورد نیاز آن یعنی گوشت گوسفندِ با كیفیت و معروف استان چهارمحال و بختیاری و تناسب این غذا با اقلیم آب و هوایی این استان است.
نوع خاصی از کباب در این استان با نام كباب بختیاری مشهور گردیده است. این کباب به عنوان یکی از کباب های خوش طعم و خوش خوراک از کباب های محبوب این منطقه به شمار می رود که امروزه در تمام استان های ایران نیز تهیه و طبخ شده و از طرفداران بسیاری برخوردار است. کباب بختیاری از مخلوط کردن و به سیخ کشیدن تکه های فیله ی گوسفند، سینه ی مرغ، فلفل دلمه ای و پیاز که به روغن زیتون، نمک، پودر سیر و زعفران آغشته شده اند تهیه شده و بر روی آتش کباب می شود. این غذای خوش عطر و طعم با نان محلی یا برنج و دوغ بسیار ترش بومی سرو می شود.